Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade Äldste

Du och jag
har gjort en
lång, svår och
krokig resa
Ibland åtskilda
men ändå alltid
tillsammans i
våra hjärtan

Umbäranden
i tjackets klarhet
och töcken
Kampen för
att komma loss
och leva värdigt
som ännu pågår

Plågan med att
följa din brors
sjukdomsförlopp
Sorgen när han
inte klarade det
längre delade vi
Nu strider vi för
våra egna liv
Var och en för sig
men tillsammans

Och nu väntar vi...
Väntar på ditt barn
och mitt barnbarn
Kommer hon till
världen i dag?

Älskade Äldste,
en nyfödd flicka
- bättre present
på din födelsedag
kunde du inte få
Denna kärleksdikt
skulle förblekna
i jämförelse

Ändå är den i
all sin enkelhet
menad som ett
varmt grattis
från hjärta
till hjärta




Fri vers av ghost
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-18 06:22



Bookmark and Share


  Kalle.O
Åh, gissa om jag tänker spara den här som bokmärke:)
Tack!
2011-02-18

    ADI Nehlin
fin..stark text, berör
2011-02-18
  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost