Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vindspel



inget mer
inget annat kvar

blott
en antydan

i väntan
på rörelsen

stegrande
i kronor




Fri vers av evana
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-18 10:39



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
jag upplever trädens sakta uppstigan
pärlljusens skönhet

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-02-19

  Quasimodo
Vindspel, ett skönt ord och det känns som en väntan i vindar som kommer!!
2011-02-18

  Ola Rydberg
så fin och stillsam
med målande slut
2011-02-18
  > Nästa text
< Föregående

evana
evana