Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara för att vi själva....? (Inspiration: Nevil The Devil; Anfall KABEL visavi SNABEL-leksak! = nya telesladden + stelt gammalt halsband)




Katt á Strof i ens Bås

 

 

 

*

Ska detta bara
vara snack om ord

Minns du
den första stundens ahh

den har jag forfarande som jaa

 

Där öga mötte ögas hål
där kattens svansslag stötte tidens vrål


och internet och tele
var en extra bonus

 

Föga hade kissen talt
sin fabel

 

Nu
och eller aldrig NU

Ska du få liv som Du
och må du döden dö
din kabel

Svurit dina svarta strån på sladd
av tvinnad snabel snodd

så kvadd så fånig

 

Ute var det nästan grodd

dom förberedde våren
trodd

 

att katter inte gillat
Vintern

 

Modd & mossas
myrsteg

 

Brodd & låtsas fyrdegs
laddning

 

kvaddning
över sladdars svans
en dans med katt á strof

 

och sansad morgons bås

*

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 190 gånger
Publicerad 2011-02-18 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri