Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem kan jag lita på

om jag inte ens kan lita på mig själv
För så fort som jag bara bryter emot några av mina egna löften, är det då meningen
att jag då bara ska ge mig själv, en riktigt käftsmäll, med orden
Vad Fan håller du på med, så nu får du allt ta, och skärpa till dig!

Vem kan jag lita på när jag inte ens kan lita på mig själv
Jag ska aldrig röka något mer
Jag ska aldrig kröka något mer
Inga mera bira, som bara får mig att le
Nä, jag ska heller aldrig pöka något mer, för hon tittar ju ändå aldrig åt mitt håll
Blir ändå bara sårad
Så ingenting mer, av någonting mer
Så från och med nu, så ska jag bara vara helt ren
Hi Hi

Vem kan jag lita på
Vem kan jag lita på när jag inte ens kan lita på mig själv
Men visst självklart så försöker jag alltid vara ödmjuk och snäll, för jag vill tro att jag vinner på det, i längden

Ken Cassel
19/2-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 316 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-18 17:59



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
fin, fin..inga lätta frågor att svara på
2011-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel