Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
våld i hemmet


Kluvet liv

Får inte ihop världar
där jag lever

passagen mellan dem
är som slussar med vacum

det som fanns i den ena världen
får inte följa med till den andra

Här finns misshandel och rädsla
där finns lek och gemenskap

Att leva är farligt
att födas kan bli en förbannelse

att bevara hemligheter
kan bli barnets största uppgift

att tyst och osynligt
röra sig från den ena världen
till den andra...






Fri vers av Maiah VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-18 18:57



Bookmark and Share


  mariasan
"att bevara hemligheter kan bli barnets största uppgift"
bland det otäckaste som finns, väl formulerat här.
2011-02-27

  M.A.J.R
Den här kan jag läsa om och om igen enastående bra skrivet! =)
2011-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP