Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten väntar älskling

Fredagskväll. Möter dig i trapphuset. Hej älskling.
Jag köpte vinet och räkorna. Ser att du fixat filmen.
Känner värmen i hjärtat. Blicken i dina bruna är het.
Dina händer runt min midja. Kyssar i min nacke.
Kärlek. Lust. Värme.
Lyckotår i ögonvrå. Kvällen är vår. Din och min.
Tappar upp badvattnet. Din trötta nacke och rygg.
Mår bra under masserande händer. Dina händer tvättar mitt hår.
Täcket i soffan. Filmen i dvd spelaren.
Kryper nära intill. I din underbara famn.
Lägger mitt huvud mot ditt starka bröst. Lyssnar hjärtslag.
Älskat hjärta. Känner din doft. Smakar dig.
Smeker. Leker. Kelar.

Natten väntar älskling...




Fri vers av sulimaa
Läst 268 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-02-18 19:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint om glädjen i att finnas för varandra
2011-09-17

  LassO
man blir nästan avis
2011-03-03

  peter markurth
söt o varm
2011-02-18
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa