Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I still be loving u

Jag vet att jag ljög.
Jag vet att jag skadade oss.
Jag vet att jag kom över dig.
Jag vet att på något sätt gick jag vidare.
Jag vet att jag förlät dig.
Jag vet att ett enda samtal förstörde det jag byggt upp.
Jag vet att jag njöt av att sova nära dig igen.
Jag vet att jag blir sårad när du säger att du hatar mig.
Jag vet att jag grät idag.
Jag vet att jag gråter igen.
Jag vet att jag avskyr att jag aldrig kommer komma över dig helt och hållet.
Jag vet att det aldrig kommer att bli du och jag igen.




Fri vers av youngandbeautiful
Läst 456 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-18 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

youngandbeautiful