Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgiftad av verklighetens pessimism

Han har gjort så mycket misstag. Spenderat alldeles för mycket pengar på en skjorta han aldrig använde, inte läst ut böcker som han egentligen skulle älskat och aldrig rest till de där länderna han drömde om som liten. Han har kysst flickor han inte älskat och givit sitt hjärta till de som inte ville ha det, inte på riktigt i alla fall. Han kanske har delat med sig av för mycket, litat på fel personer och låtit den sanna kärleken rinna ut i sanden. Han har valt fel vägar och slutat jaga drömmar, förgiftad av verklighetens pessimism.

Han har gjort så mycket misstag, men hur ska han annars veta att han lever?




Fri vers av lonelynights
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-18 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lonelynights