Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom erkände sex med en 14 årig flicka


Dom erkände sex med en 14 årig flicka
Dessutom förståndshandikappad
Märklig värld

Vad ska vi ha lagen
Och den s k rättvisan till
När det ändå inte fungerar

FÖR de friades




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-19 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO