Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mycket att se för dom


När barnaögon får se
För mycket av det som ingen ska se
Framförallt inte barns ögon

Då rinner ibland sinnet bort
Barnasinnet byts ut eller dör
Detta är det riktiga vansinnet

Att barns sinnen inte får utvecklas
I den takt och form som de ska




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-19 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO