Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rökare


Rökare
De är de människor jag förstår minst
De blir rynkiga fortare
De dör tidigare
Och till råga på allt
De betalar för det…..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-19 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO