Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon säger mej


Dina ögon säger mej

Att jag ska ”passa mej” ikväll

Eller kanske mer

”passa på” ikväll

SÅ underbart

Jag går som på nålar hela dan

Nu NU nu NUUUU är det kväll

Fasen vilken kväll




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-19 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO