Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man hajar inte


Man hajar inte
Hur man kan vara så hänsynslös
Så man äter hajfenssoppa

Tusentals hajar dras upp
Man skär av deras fenor
Slänger sen tillbaks dom för att dö
Vilket kan ta upp till en vecka…

Man hajar inte
Hur man kan vara så hänsynslös
Så man äter sånt….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-19 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO