Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅSiktSregiStreringSkonSekvenS

En ”Björn” blev utesluten ur transport

Anledning, han var Sverigedemokrat

Men i Sverige har vi ju ingen åsiktsregistrering

Eller hur


Men vi påminns om tvångsanslutning

Och andra socialdemokratiska övergrepp

När vi hör sådant

EN av anledningarna till att S tappar makten

Och ”härligheten”

Och framförallt verklighets uppfattningen

Nu är det med ”verklig –hets-upp-fattning”

Speciellt för denne sverigedemokrat


Kanske behöve S mer demokrati

Än en ny partiledare….

Åsiktsregistrering i den sista

”Sovjetstaten Sverige”….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-19 07:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO