Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset

Ljusets låga tändes
av okänd hand,
på okänt sätt

Ljuset brann
en kort stund
och lyste upp
sin omgivning

Slocknade sedan




Fri vers av ghost
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-19 07:05



Bookmark and Share


    AA VIP
Ljus tänds alltid. Man vet inte när de slocknar. Dubbeltydig text. // AA
2011-02-19
  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost