Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och lämnar nu rubrikfältet för att gå över till ingressen. Tron är ett hjärta som pulserar och ger liv. Att säga att man anar, när man i själva verket vet är att vägra vara sann mot sig själv. Istället för att kritisera andra, kan man arbeta.


Har ställt äggklockan på en minut

Texten kommer här:

Tron är en våg.
Vågen är ett hopp.

Hoppet ger liv.
Livet ger kärlek.

Kärleken ger mod.
Modet ger ansvar.

Du är lycklig, du människa.
Och det är synd om dig.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Min äggklocksdikt sänds nu ut i etern...




Fri vers av Kol Trast
Läst 345 gånger
Publicerad 2004-07-14 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kol Trast