Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är en driva. Att driva är ett skämt.


Att skriva av sig

Att hoppa är en loppa.

Att simma är en dimma.

Att finna är att hinna.

Tjärlek, närlek, smälek.


Hur skapas mening och vad är det som berör?
Vad är det som föds och vad är det som dör?




Fri vers av Kol Trast
Läst 337 gånger
Publicerad 2004-08-07 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kol Trast