Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad jag egentligen ville säga

Är att man inte kan skriva av sig sina känslor i poesi.

Det poetiska kräver precision och balans.

Poeten är en lindansare med full kontroll över det som ej kan kontrolleras.

Poesin är en pärla som vaskats fram av oändlighetens rörelse och evighetens vaggande famn.




Fri vers av Kol Trast
Läst 366 gånger
Publicerad 2004-08-07 18:17



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
tack för att du delar mina åsikter! jo visst kan man skriva av sig sina känslor, men det blir itne vad jag kallar poesi.. poesi ska vara ordlöst! extremt väl har du formulerat det i den sista raden..
2005-05-06

  Camilla Christensen
Jo, det tror jag att man kan. Men om man vill att andra ska ha behållning av det bör man kanske hålla en viss distans till sina känslor, göra dom begripliga, förmedla något. Annars tycker jag att det blir ointressant, jag känner mig utestängd.
2004-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Kol Trast