Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Före jul skrev jag dikten citerad ovan. Under en kvällspromenad var jag på väg in i en sådan där grå gångtunnel av cement som är typisk för vår samtid. Kombinationen av kompakt cement och färgspeglingar i asfalten på vägen bredvid skapade en dikt i mitt m


Vinterro

Bensinkors på asfalten, blå neon
Radband på motorvägen, rött och gult

Den dånande tystnaden smyger sig på mig
och allt blir stilla.

Grå vilar dimman i sinnet, rörelse skapar balans.




Fri vers av Kol Trast
Läst 287 gånger
Publicerad 2005-02-18 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kol Trast