Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välj känsla!

Känsla, okänsla;

Sinnesstämning betyder allt, men

obetydligheten spinner ord i verklighetens gardin


Ingen kan säga att jag har skrivit en dikt på grund av det jag känner.

*

Jag skriver dikter, därför att jag lärt mig behärskningens konst. Jag skriver dikter, därför att jag använder ord.

Det är allt.




Fri vers av Kol Trast
Läst 371 gånger
Publicerad 2005-05-06 14:17



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
älskar rad nr 3 i denna
2005-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Kol Trast