Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cigarettlukten är tung i rummet

Hans sida av sängen är fortfarande varm

Jag doftar ny "kommen".

Ligger kvar,



en stund till.




Fri vers av wildrose
Läst 526 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-02-19 10:29



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Bra skriven text ! Helt enkelt skickligt =)
2011-02-22

  yoakimu
Fint!
2011-02-20
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose