Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framme vid en början...



Framme
vid en början

många
många

hinner inte ens


långt




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anders Nordlander VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-19 11:50



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Åhhh SÅ klokt tänkt! Applåder i mängder för denna insikt - och så sanna lilla text:-)
2011-02-19

  thyra
Det är sanna ord!
2011-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP