Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsked

Ur det nya föds något
kontrollen inte kan vakta
släpp efter
låt det som var stanna i imperfekt
vem som gav, vem som tog
av det som en gång fogade samman
Kärleken
som ordnade sig till en maklighet
vankandes av och an i vårt hus
i ivrig väntan på att släppas lös
den är fri




Fri vers av raphaela
Läst 357 gånger
Publicerad 2005-12-13 23:49



Bookmark and Share


  abbe nilsson
Tyckte om den här dikten! Kärleken kan inte kontrolleras.
2005-12-14
  > Nästa text
< Föregående

raphaela
raphaela