Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleks-Haiku


Kärlek har ett djup
Det bottnar aldrig riktigt

Vi faller ju än




Bunden vers (Haiku) av Almagrundet
Läst 1604 gånger
Publicerad 2005-12-15 00:01



Bookmark and Share


    Florence
Underfundig lek med bildliga uttryck - och rycker undan mattan för läsaren.
2005-12-16

  ia VIP
så finurligt sant!!!!
2005-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet