Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den är skriven till min lillasyster som blir ett år.


Grattis Julia!

När du får syn på mig
lyser du upp

Ditt leende så strålande

Jag såg dina glittrande ögon
när du skrattade mot mig

Du sträckte dig mot mig

Dina armrörelser visade
att du ville
upp till mig

Dina ögon tar in
varje rörelser jag gör

Din blick följer mig
när jag går

Du lyssnar när jag pratar
Du lyssnar efter mina steg.

Du släpper mig inte med blicken
du följer efter om jag går




Fri vers av Black Bird
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-19 21:30



Bookmark and Share


  F.
Varmt och innerligt. Snyggt!
2011-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Black Bird
Black Bird