Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skål, detta är ditt liv. Skål, detta är din skit

Någonstans i ett mörkt hörn
sitter de två spökena
tillsammans
men lika ensamma i längden

en grön flaska
med bortglömning fylld till
toppen
den kommer snart vara tom
de är tysta, men vet ändå
vad som händer inuti den andre
justjust nu

väggen mot huvudet
och händerna runt knäna
de svaga ärren syns
i det mörka ljuset

den andra mittemot
lika trasig
men det finns bara
en enda seende människa
de andra ser inte
såren som blöder

in i varandras ögon
ser de en sjö av tårar
sen ler den ena
och för glaset till munnen




Fri vers av papperstrana
Läst 394 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-02-19 21:52



Bookmark and Share


    Les A
bästa rubriken

mysigt skrivet
känner mig som hemma
2011-04-14

  The Friendly Ghost
Me like. Om du fortsätter, kommer du mörda
2011-03-22

  entusiasm
Fastnade direkt av känslan. Väldigt vackert!
2011-03-15

  Robin V
Fint och smärtsamt!

Gillar det där konceptet med "bortglömning", ett för övrigt ganska sött ord
2011-02-19
  > Nästa text
< Föregående

papperstrana
papperstrana