Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigt

oändliga tidsrymder
flyter ut i mirakulösa
galaxer flyger
i drömsk flykt
vidare till
outsinligt
atmosfäriskt
himlavalv




Fri vers av Junia VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-19 22:17



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Bra skriven text =) Bokmärker för att jag gillar värkligen denna ^^
2011-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP