Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och Maria Montazuma


Och Maria Montazuma
Eller va fasen hon heter
Bevisar att man behöver inte kunna nåt
Göra nåt
Eller vara nåt
För att bli känd….

Bara finnas där synas
Som den uppblåsta f d blondin
Som hon är
Numer rätt grå men en misslyckad överklistring
Av dalmål på stämman
och bara man hör rösten så går det
Kalla kårar…..
Man köper knappast nån resa av fritidsresor
Efter den reklamen….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-22 18:25



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Hon är en sån där skapad figur, som börjat leva sitt eget liv på teve, med repliker skrivna av andra - för att bli ännu mer Maria Mont Tzunami - eller vad hon hette... Ett tag är det roligt; sedan - någonting annat.
2011-02-22
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO