Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När åskan dragit förbi

Lugnet har lagt sig,
den vilda åskskuren har dragit förbi.
Allting vilar,
allting kurar och gömmer sig i väntan på att regnet slutat piska och fälla sina tårar.
Det droppar från taken och hängrännorna,
från körsbärsträdets gren,
och vattenpölarna har lagt sig för att vila.




Fri vers av Sophia
Läst 446 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-20 00:49



Bookmark and Share


  Blowingbubbles
Tidlöst och målande. Snyggt!
2011-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Sophia
Sophia