Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på ugglan

Väntar på ugglan
på ropen från skogen

Väntar på den fjäderklädda
och på en inbjudan:

"- Kom, låt oss jaga
nattens månljus

låt oss äta köttet
av grantopparna

låt oss flyga
tysta tillsammans

låt oss dela mörkrets byten
rovdjur emellan

och låt oss
sedan sova

du

under
mina vingpennors
varma skogstält."


Väntar

Hör något komma
i min väg

i natt




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-20 09:15



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
fin..tyckte om
2011-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP