Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterdag

Ute gnistrar snön,
solen skiner och
det är vackert
som ett vykort

Med andra ord en
perfekt dag för
fönstertittning,
inifrån och ut

För ögon som av
ett eller annat
skäl är känsliga
för starkt ljus
rekommenderas
dock solbrillor




Fri vers av ghost
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-20 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost