Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så glad idag!


Tror det kallas lycka

Kan inte sitta still
Det bubblar
Fräter
Hoppar inom mig

Solen utanför fönstret
och solen inom mig
lyser ikapp

Kan inte koncentrera mig
Ljuset bländar mig
För kraftigt
För att lyssna på världsliga ting

Allt är så
vackert idag
Alla färger
så klara

Jag tror att det kallas
lycka!




Fri vers av filosofian
Läst 371 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-20 11:41



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Vilken sol
2011-02-20

    AA VIP
Det är det nog. Bra beskrivet. Ha en bra dag. // AA
2011-02-20
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian