Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buga djupt för minsta liv...

N aturen har skönhet och växande styrka
A ldrig någon, något annat kan yrka
T ur är det, för kan vi skapa ett blom
U ggla, solnedgång, fjäril, nej den handen är tom
R asande gott vi borde njuta
E när vi i den får kuta
N er till jorden vi sen oss borde bugande luta
* och den minsta maskros till vårt hjärta sluta...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 443 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-20 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt