Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjekällan, livlinan!

Det finns inga hålrum
kvar där man förr
bara kunde vara.

För sig själv
inte tänka på något
särskilt alls
och tänk då
helt okontrollerad...

Den tanken svindlar nu...

Plastisk teknisk dynamik
har gett oss en sån teknik
att vi skall vara nåbara överallt...

Helst varje stund på dygnet...

Är man inte det anses man, som sjuk
inte OK eller fattas nån grej för mig...

Ja, säger jag, "Tystnaden" den hörs inte
längre för allt buller och brus och jag längtar dit...







Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-20 13:05



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Ja vi lever i en värld full av brus och intryck hela tiden.
För att inte säga på tryckningar fråna alla håll genom media och teknik som bara väller fram.

Det finns bara en sak att göra stänga av några dagar titt som tätt.
Jag resonerar som så klarade jag mig förr utan allt detta så gör jag det nu också ibland.

I skogen är det skönt, sätta sig på en stubbe eller sten och bara vara och andas.
2011-02-21

  Christine Sabel
Ta en skvalfri dag!
2011-02-20

  En strimma av guld
Tystnad är en bristvara idag och i naturen finns en skön avkopplande tystnad där vi kan hämta ny kraft.

Härligt skrivit.
2011-02-20

  Eva Langrath VIP
Instämmer i dina ord, den tystnaden finner man nuförtiden bara djupt i skogen.
2011-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt