Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skräckscenario...

73 miljoner hajar dödas
bara för sina fenors skull
när de kapats av slängs
hajarna tilbaka i havet till en säker död...
Upp till en vecka kan det ta tills döden slår till...

Höns sattes i burar och så tätt knappt ståutrymme...
Då när de kom varandra så nära för nära då skaffades det
fram "näbbkläckningsmaskiner" som klippte av näbbarna
sekundsnabbt på löpande band...

Nu är sista mode att ha en mössa med en boll på...
Rävar lär jagas för att få den bollen, som är allra bäst...

Vad säger man...

Världen måste vara helt galen!





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-20 15:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag instämmer helt i din text, har själv skrivit om detta!

"Nu är sista mode att ha en mössa med en boll på...
Rävar lär jagas för att få den bollen, som är allra bäst..."


@nn
2011-02-20

  lodjuret/seglare VIP
Det är inte världen som är galen,
det är människorna.
Folk som följer ett mode istället för
modet att säga ifrån,
gör det för att de är tomma i bollen.
Det är för att demonstrera detta
som bollmodet kommit till.
2011-02-20

  thyra
Sorgligt! Viktigt att påminna om!
2011-02-20

    ADI Nehlin
väl skriftat..ger att tänka på
2011-02-20

    Maria Malm
Människan är det värsta djuret..eller odjuret..
2011-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt