Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vissa dagar är en dålig ide..


Inte en endaste viskning

Ännu en sån där dag
I min enfald trodde jag dom var över
Men det har rivit i mig Slitigt i mig
kaoset har virvlat runt

Fått mig att tappa fot fästet
dagen har bestått av försöken
att hitta meningen med allt
söka efter ett lugn som bara varit borta

Jag har stått högst uppe på berget
vrålat till livet att
men vad vill du mig???
jag kan inte klättra högre än så här!!

Inget svar
inte en endaste viskning
så nu ligger jag här
stirrar i taket



I morgon är en ny dag...




Fri vers av yta
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-20 18:02



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Jag har stått högst uppe på berget
vrålat till livet att
men vad vill du mig???
jag kan inte klättra högre än så här!!

Den berör texten, den skär, den ruskar om!
2011-02-20
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta