Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ni såg dokumuntären om det vidriga företag som vi alla stöter på, när vi går på olika köpcentran... så fattar ni.... vad som menas


The phonehouse


The phonehouse

Verkar mer vara

Fån house



Tänk er en variant på ”väckelse”

Fast på telefon abonnemang

Där man har sälmöten där en ”säl-julf-ekman”

”Vi har bästa produkten bästa priserna”

och de där nere säger ”Ja ja jaaaaaa”


Står sen och säger ”vi är bäst”

Och precis som den värsta sekt

Så svarar de skrikande ”Ja jaaa jaaaa” helt fanatiskt



Lite som när Göbbels talade till Hitlerjugend

Så avslutas alla möten med applåder och jubel

Som ett väckelsemöte i djävlighet verkar det som

Sälj sälj sälj skit i allt annat bara sälj

Så får inte de anställda, tala med media

Fast det finns en lag som ”förbjuder förbud”

Av sådant…..


FÅN HOUSE är namnet

I ”Fån-etisk skrift” på alla sätt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-20 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO