Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mästerkocken med mästerkockarna på engelska mer verkar det som....


Jag såg nåt jag aldrig trodde mej behöva se



Jag såg nåt jag aldrig trodde mej behöva se
I VÅRT land
Jag såg hur en hel hög människor
Applåderade
PÅ KOMMANDO

Jag såg på Josef ”Mannerström” Stalin
Stå där och leka med karotterna
I TV programmet ”mäster kocken”
Och med den attityden och
Hans lille medhjälpare
Björn ”Göbbels”

Så undrar man hur det står ställt
Bland vissa i vårt land
Och på andra ställen med
Med liknande tendenser
Men jag har aldrig sett sånt ”kommanderat”
Applåderande annat än jornalfilmer från Sovjet
Och liknande från nazitiden i Tyskland




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-23 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO