Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige bryter mot ”barnkoventionen”


Sverige bryter mot ”barnkoventionen”

Säger vissa viktigpettrar

Vi ska väl ta hit hela Eritrea

Och Etiopien


Och alla andra krigande länders innevånare

Enligt ”vissa”, och varför nöja oss med krigande länders

”vissa kan väl då avstå sin pension”

Och andra förmåner i så fall




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-24 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO