Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rasslig och krasslig

I egenskap av spöke
är det mitt uppdrag
att vara rasslig
med kedjorna även
när jag är krasslig
och att skrämma skiten
ur stor som liten

Iklädd ett lakan
är det mitt jobb att
få även den mest
svårskrämde
att tappa hakan,
sansen och balansen

När jag gått av
mitt nattliga skift
står jag vid vägen
och tigger om lift
hem till den dam med
vilken jag är ogift

Sover sen dagen lång
tills det är dags att
åter framföra min
nattliga kedjesång

Mitt yrke är tungt
men jag tar det lugnt
Gör min plikt fast
den är lögn och
förbannad dikt




Fri vers av ghost
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-20 20:56



Bookmark and Share


  Kalle.O
Mig skrämmer du inte:)
2011-02-21
  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost