Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är nya tider för en del


”Det är nya tider för en del”

Uppenbarligen nya tider

På arbetsmarknaden


Nu börjar det åter att jäsa

Om ”staten och kapitalet sitter i samma båt”

”Deras feta nackar”


Och när en minister påstår att elpriset

Och bank konkurrensen fungerar så är det verkligen

Istället för nya strålande tider


Nya djävliga tider….

Med staten och regeringen som garant

Och inspiratör till djävligheten…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-23 05:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO