Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slavarbete på nytt



The Phonehouse är ett nytt svar

På det som kom efter

Att slaveriet avskaffades efter det amerikanske

Inbördeskriget

Men nu i nån slags nästan religiös form

Då gav man f d slavar kredit och tog ut för höga priser

För att tvinga dem kvar på samma sätt som slavar

Men med en annan metod

150 år senare så använder man liknande sätt i vårt land

för att sälja telefon abonnemang

Det är inte bara sorgligt det är

”Tamejfan skandal”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-22 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO