Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägen-hets-visningen


Så var den där
Lägenhetsvisningen
En kostymklädd prisse
Och ett uppsträckt litet luder
I en ”ordentlig dräkt”
Hon ska vara ”konfekten”
Och så förbannat mycket ”de ska visa”

Det är uppgjort
Han tar ”tjejerna”
Hon tar ”killarna”
Inget onödigt snack
Lite småflirtar i den mån de går hem
De känner av det efter…

En dräkt, uppsträckt kropp
Med kort kjol och höga klackar
Inget vidare att gå i ute men inne
Är det snyggt
Hon är snygg vet om det
Och spelar på det

Liksom han oftast med sin kostym
Han ska se snygg ut
Locka köparna verbalt med
Småflirtar emellanåt
Ord med meningar som inte avslutas
Lämnar öppningar
De lyckas få några att tycka att det
”är för billigt”
Bjuder över, blir intresserade

Så målet är nått
Snart går de hem
Han i vinterrock över
Hon byter till både vinterstövlar
Och byxor passande till sin kavaj
Och med varsin skylt under armen går de i kylan
Mot bilarna, efter ännu en visning
Om det var lägenheten eller dem själva
Som visats mest….
”vete fan”

Livets största affär
Avgöres oftast i samarbete
Med samvetslösa mäklare
Som gör nästan allt, för sina affärer
Och bankerna applåderar dessa
Bostadsbristen är deras ”pulsåder”
Och de som sen betalar allt
Är som vanligt de vanliga människorna




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-21 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO