Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vaknar tidigt

 

Vaknar tidigt med tanken hos dig

Kunde aldrig glömma hur jag saknade dig

slutade aldrig tro

slutade aldrig önska

även om du sa att tiden är mogen

att gå en annan väg

lyssnade jag aldrig

hoppades

fortfarande

 

att du skulle

komma tillbaka




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 223 gånger
Publicerad 2005-12-22 17:05



Bookmark and Share


  sol
mmm...tills man fått distans och söker det man mår bra av. önskar dej kärlek vännen...du förmedlar här...
2005-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan