Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasin, helvettet och verkligheten

Jag brukar säga att jag lever i tre olika världar
Tre olika universum
Tre olika sanningar
Tre olika skepnader
Tre olika liv

Jag vet egentligen inte varför jag har skapat fantasin och helvettet
De finns ju egentligen bara i mitt huvud
Ingen annan kan se eller uppleva den
Mer än jag

Kanske var verkligheten för jobbig att hantera
Full med ångest, ilska och besvikelse
Jag saknade det som behövdes
Och jag var så jävla ensam

Men nu ska jag berätta om de tre olika världar jag lever i

Fantasin
I fantasin är jag fantastisk
Fantasin är som en mix av alla mina drömmar jag haft
Där lever jag ut till 101%
Och bara äger sönder allt och alla
Dricker mig redlös
Och gör bort mig
Men alla älskar mig fortfarande
Där är jag aldrig rädd
Och aldrig ensam
Allt är så overkligt bra där

Helvettet
I helvettet är allt snedvridet
Alla minnen blir till en stor sörja
Och allt är som i ett LSD rus
Så läskigt och annorlunda
I helvettet händer alltid det läskigaste
Och overkligaste sakerna
Där blir jag våldtagen, rånad och slagen
Allt där är som en sorglig saga
Men de flesta sorgliga sagorna har ett gott slut
För i helvettet finns jag
Och människor uppmärksammar mig
Och de tycker synd om mig
Där finns jag


Verkligheten
Verkligheten är den enda av de här världarna som ni också kan känna igen er i
I verkligheten är jag bara en äckligt vanlig tjej
Med färgat hår
Som tycker synd om sig själv och sina problem
Men i verkligheten är jag bara tyst
Och jag blir aldrig uppmärksammad
I verkligheten finns inga drömmar eller mardrömmar
Det finns bara massa tråkiga förhoppningar
På hur allt ska bli
Eller inte bli
Här tvingas jag alltid existera
Men i hemlighet
Flyr jag oftast till helvettet eller fantasin
Även i verkligheten




Fri vers av MM
Läst 336 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-20 21:39



Bookmark and Share


  peter markurth
bra
2011-02-20
  > Nästa text
< Föregående

MM
MM