Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om idioten får bestämma



Om idioten får bestämma så är det inte bara
Idiotens fel om allt går åt skogen

Alla andra har ett ansvar över att
Han/hon får respons för sina ideèr




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-22 20:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Visst är det så,
men somliga har så vassa armbågar!
Man tvingas, mot sin vilja,
spela på deras planhalva.
2011-02-22
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO