Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välfärd för alla eller


För det är vad det handlar om
välfärd för alla eller
överdåd åt vissa....
Åt några, samhällets drägg och deras yngel

Det handlar om mat och kläder åt många
Och kanske en smula trygghet
Eller champagne för 75 000 åt små jävla
Överklass svin en kväll

För att överklass-svinen
Tar de dyra vinen
För de pengar som deras föräldrar stjäl
Av varje pensionär som lurats att spara
I ett bolag som fejkar hög avkastning
För att de ska se bra ut….

Men i själva verkat tar ut allt de kan
De stjäl rentav förr skämdes man för sånt
Nu snor man allt man kan
I löner och förmåner
Ett SKANDAL- SKANDALIA
Så verkar de gå till hos dem alla….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-22 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO