Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag går naken i min lägenhet


Jag går naken i min lägenhet

Och ingen enda annan vet

Hur skönt det är med luften mot kroppen


Tar en välgörande dusch

Och tänker på de som skulle säga usch

Och detta är droppen


Eller kanske mer fler

Droppar av samma form

Och längtar efter hon med storm


Ska komma in och ta för sej av…..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-22 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO