Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lustgården


Lustgården
Ja det är en gård
Som vilken som helst nästan
I alla fall förr
Innan hon kom dit
Nu ser man in på lustgården
När man passerar
Och hoppas




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-21 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO