Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De kommer hit


De kommer hit
Eller föds här
Skit samma
Invandrargäng som tror sej vara nåt
Typ ”Black cobra”
FÖRSVINN

Ni snackar om att ni äger Rågsved
Och terroriserar vanligt folk
Ni äger inte ett skit
Ni ska bara bort
Skicka dom med fraktplan
Till där deras släkt kommer ifrån

Det är tillräckligt illa med de svenskar som
Blir med i kriminella gäng
De är vårt ansvar att låsa in eller
Återanpassa dom i samhället
Men de som importeras borde bara skickas iväg
Så de får lära sej att veta hut där….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-21 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO